Bli medlem!

Bli medlem og få bladet «Astronomi» i postkassa seks ganger i året! Astronomi er det suverent beste og flotteste astro-bladet i Norge og gir deg blant en flott oversikt over hva som skjer på himmelen, astronomiske nyheter, gode råd om hva du kan se etter og hvordan du kan bruke en stjernekikkert.

Medlemskap koster p.t. 490.- pr år. For dette får du 6 nummer av Astronomi, samt tilgang til møter og turer.
Ved gavemedlemskap oppgi navn og adresse på giver i feltene over og skriv inn navnet på mottaker i meldingsfeltet sammen med en liten forklaring.

All personlig informasjon blir behandlet konfidensiellt ifølge gjeldende lovgivning og brukes kun til å kunne sende ut medlemsbladet. Ingen personlig informasjon vil spres videre på noen måte og vil bli slettet på forespørsel.

9 kommentarer til Bli medlem!

 1. Georg Telle sier:

  Mitt navn er Georg Telle og jeg har astronomi som hobby. Jeg har alltid hatt glede i å lese om forsknings resultater og oppdagelser som gjøres lokalt i vårt eget solsystem og i det store universet. Tiden er nå moden for mitt vedkommende, å utvide kunskapen mer aktivt om det som skjer i rommet. Hensikten med min innmeldelse i NAS, er å kunne delta i aktiviteter/medlemsmøter som ytterligere kan stimulere min interresse for Astronomi.

  • Erik Sundheim sier:

   hei Georg Telle,
   Du blir medlem ved å fylle ut skjemaet på denne siden. Husk å skrive fullt navn og adresse.
   Velkommen til Norsk Astronomisk Selskap 😀

 2. Britt sier:

  Er det noen aldersgrense for medlemskap ?

  • Hans K. Aspenberg sier:

   Du tenker på nedre aldersgrense? Svaret er nei.

   • Carl sier:

    Hei lurte på om det er noe mer info angående disse turene ut med Teleskop for observasjoner å hvordan jeg kommer med en slik tur.

    • Hans K. Aspenberg sier:

     Hei Carl,

     Nå bomma du akkurat på en tur vi hadde til Harestueobservatoriet for to helger siden. Det blir turer til høsten også, så følg med på NAS-veven!

     Mvh, Hans

 3. anne grete storhesen , postboks:70. 1901 fetsund. sier:

  Hei ! Mitt navn er Anne Grete Storhesen og jeg har alltid vært fasinert / intresert i astronomi / vitenskap. Synes det er mange fine bilder og spennende vitenskapelige fakta. Ser fram til videre nye oppdagelser i universet vi lever i og få diskutere,utforske astronomien seriøst i sammen med andre (hobby) astronomere også. Med vennlig hilsen Anne Grete

 4. Carl sier:

  Hei har Astronomi som en interesse har mange bøker om dette som har gitt meg mye info. Målet er å treffe andre som har mer Erfaring å kan mer om Universet å dra på noen turer å observere. Har et Teleskop selv med Tripod. Er en Skywatcher F=500mm.

 5. john larsen sier:

  Hei. fått skaffet meg en 1100 smihdt cassegain cpc xlt gps 🙂 etter mange år og en 4″ meade er det hyggelig igjenn å børste støv av hobbyen sin. john.

Det er stengt for kommentarer.