Bladet Astronomi

Bladet «Astronomi» kommer seks nummer i året og gir deg blant en flott oversikt over hva som skjer på himmelen, astronomiske nyheter, gode råd om hva du kan se etter og hvordan du kan bruke en stjernekikkert. Astronomi er det suverent beste og flotteste astro-bladet i Norge.

Medlemskap koster p.t. 490.- per år. For dette får du 6 nummer av Astronomi, samt tilgang til møter og turer.

Løssalgspris er 79.-

16 kommentarer til Bladet Astronomi

 1. Tore Koppang sier:

  Hei, foerst av alt; tusen takk for eit meget bra blad, ogsaa for oss som fortsatt synes det er stort berre aa kunne peike ut Karlsvogna, Nordstjerna og Orions belte for ungane. Er for tida i permisjon i utlandet og har meir fritid enn vanleg er. Derfor tok eg meg tid til aa loeyse det spesielle kryssordet i siste nummer av Astronomi. Men her dukka det fort opp eit problem som berre maatte bety ein feil i oppgaaveteksten. Tittel paa intelligensforum maa vere Mensa, men det maatte vel stavast bakvendt! Det var i allefall einaste maaten for aa faa kryssordet til aa gaa opp. Reknar med at fleire andre av Astronomis intelligente lesarar ogsaa fekk med seg dette. Paa gjensyn! Beste helsing fraa det varme utland, Vietnam!

  • Hans K. Aspenberg sier:

   Hei Tore,

   Takk for kommentar. Kryssordet har jeg ikke forsøkt meg på, så jeg skal ta saken videre til rette vedkommende. Lykke til og clear skies!

   ;-D Hans

 2. Rune Gabro , Enebakkveien 164 , 0680 Oslo sier:

  ønsker å bli medlen da det er umulig og få kjøpt tidsskrifte i nærheten av manglerud der jeg bor . M.v.h. Rune Gabro .

  • Hans K. Aspenberg sier:

   Du blir medlem ved å sende en epost til addressen øverst på siden. Husk å skrive fullt navn og addresse. Ellers så selges bladet av Narvesen, og så vidt jeg kan huske så er det Narvesen ved T-banen på Manglerud?

   Mvh, Hans

 3. Rune Gabro , Enebakkveien 164 , 0680 Oslo sier:

  Ønsker og bli medlem for og få bladet i postkassa , er interesert i tidsskrite til fast tid uten og gå glipp av noen utgaver .

 4. Trond Larsen sier:

  Et godt nytt astronomisk 2013 til dere alle! Og i 2013 skriver vi ordet adresse med én d. Får håpe at kometene Panstarrs og ISON vil lage show for oss.

 5. Bruno B. sier:

  Hei,

  Hvor mye koster et abonnement (6 nummer) til Belgia? Jeg liker astronomi óg norsk språk. 🙂

  • Hans K. Aspenberg sier:

   NOK 450 for utlandet. Vi sender som A-post, og det hender at våre utenlandske abbonenter får bladet før de norske. Det er bare å melde seg inn!

 6. Bruno B. sier:

  I går fikk jeg min første utgaven av magasinet. Litt av en overraskelse, fordi det var så tykk og fullt av interessante artikler! Jeg fant til og med en artikkel om variable stjerner. takk!

 7. Jonny Ueland sier:

  Hei etter en kjempe start på «Høsten» med Nova, Perseider og Nattskyer, håper jeg bladet tar med flere bilder fra alle Astrofotografene der ute i landet. Helst mange sider i kvar blad!

 8. Hei Norge.
  Jeg har i dag modtaget et eksemplar af Astronomi bladet, som bidragyder. ( nr. 5 okt. 2013)
  Jeg må sige, at det er et overraskende flot blad i høj kvalitet. Både det redaktionelle indhold, layout og tryk kvalitet er i top.
  Jeg har leveret et par danske billeder af nordlys til artiklen side 42. Som dansk astro-fotograf, føler jeg det lidt som at sælge sand i Sahara, at levere et nordlysbillede til et norsk astro magasin. Jeg er stolt af at vise i Norge, at det kan lade sig gøre at tage nordlys billeder i Danmark.

  Venlige hilsener
  Jesper

  http://www.astrophoto.dk
  http://www.groenne.eu

 9. Tilbaketråkk: Himmelkalenderen » Bloggarkiv » Astronomiske gavetips

 10. Toril sier:

  Er dette hjemmesiden til et blad/magasin som heter Astro?
  Det jeg mener lå på venterommet på et legekontor i Sandefjord…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *